Kundansvarig för ett starkare Norrland!

Kundansvarig för ett starkare Norrland!

Vi har blivit utnämnda till gasellföretag, omsätter 100 miljoner om året och har kontor på sex orter. Vi firar våra framgångar och vågar sticka ut hakan, samtidigt som vi kämpar hårt. Men ännu är vi inte nöjda, vi ser alla chanser till att fortsätta vår framgångssaga och söker nu dig som vill vara en del av oss! Vi växer och Sundsvallskontoret söker du nästa stjärna som vill vara en del av gemenskapen och vår framfart.

Har du erfarenhet av b2b försäljning, brinner för ett starkare Norrland, är en vinnarskalle och vill arbeta tillsammans med oss på Professionals Nord? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag!

Ta chansen att bli del av oss, vi är inte som alla andra!

Information om tjänsten

Som kundansvarig hos oss, arbetar du för att säkerställa tillväxten i Norrland. Detta genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär i norr och att våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Detta är en av de tuffaste men också roligaste utmaningarna du kan ta dig an.

Vi erbjuder dig en fantastisk framtid och tillfredställande vardag, då vi alla kollegor är enade om att vi har den bästa arbetsplatsen! Vi peppar varandra, har roligt tillsammans och utbyter erfarenheter - Vi vinner helt enkelt tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du utgår från vårt fina kontor i Sundsvall som ligger i centrala stan. På plats har du din närmsta chef och två kollegor som tillsammans med dig fokuserar på regionens framfart och positionering. Som kundansvarig innefattar dina arbetsuppgifter att prospektera för att hitta nya samarbetspartners, ringa kalla samtal, boka möten och genomföra dessa. Detta i ett nära samarbeta med våra konsultchefer.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • prospektering
  • Kalla samtal, samtal, samtal, samtal!!!!
  • Kundmöten, möten, möten, möten!!!!! Sa vi möten? Just det, kundmöten!
  • Försäljning
  • Uppföljning
Du kommer få en senior kundansvarig som coach som gör allt som står i sin makt för att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt. I mentorskapet kommer allt ifrån utbildning, sambesök, uppföljning och säljträning i olika nivåer att ingå. Vi kommer att lägga oerhört stor vikt vid att utbilda dig till en av de bästa Kundansvariga som finns i branschen.

För dig som är beredd att lägga den tid och hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad, för att stärka vårt vackra Norrland. Som extra morot erbjuder vi en vass provisionsmodell där möjligheter finns att tjäna mycket pengar! Här finns inget lönetak!

Vi söker dig som

Har erfarenhet av B2B försäljning sedan tidigare, har körkort B samt talar och skriver svenska obehindrat då våra kunder kräver det.

Men vi tror att dina personliga egenskaper är det absolut viktigaste för att du ska trivas i rollen hos oss!

Vi håller ett högt tempo och levererar hög kvalitet i allt vi tar oss an. Vi ser därför att du är en vinnarskalle som verkligen brinner för att göra goda- och långsiktiga affärer. Det kräver att du är driven och villig att arbeta hårt. Vi vill självklart att du ska bli långsiktig hos oss och då krävs uthållighet. Har du dessa egenskaper ser vi alla möjligheter för dig att utvecklas, tjäna pengar och ha möjlighet att bidra och påverka Sundsvallskontorets framfart. Vi vill ha dig som inte räds av att utmanas och som drivs av att skapa mervärde. Vi alla arbetar hårt men firar också våra framgångar och är otroligt peppande och stöttande mot varandra. Att ha roligt och att trivas på arbetet är det viktigaste för oss, samtidigt som vi säkerställer vår position på marknaden!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Regionchef Natalie Lindwe, 072-080 15 44, natalie.lindwe@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Natalie Lindwe
Telefon 072-0801544
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.