Konsultchef till Professionals Nord Sundsvall!

Konsultchef till Professionals Nord Sundsvall!

Inledning:

Vill du tillbringa din tid där du får massor av energi tillbaka? Hos oss får du en arbetsplats som genomsyras av lycka, samtidigt som vi arbetar smart så har vi riktigt roligt på vägen tillsammans. Vi söker nu ytterligare en PN-stjärna som vill bli en del av vårt affärsfokuserade och snälla gäng i Sundsvall!

Information om tjänsten
Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. Hos oss är beslutsvägarna korta och du får förtroende och mandat från start. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå och utvecklas, hos oss finns många karriärvägar och bolaget växer så det knakar. Detta i kombination med ett arbetsklimat som genomsyras av drivna kollegor med härlig humor och arbetsglädje. Låter det intressant?

I rollen kommer du jobba nära tillsammans med både sälj- och leveransteamet som med glädje väntar på att du ska komma på plats. Teamet består av Anton, Richard och Pontus på sälj samt våra konsultchefer Stina och Jonathan som kommer göra allt för att säkerställa din framgång hos oss. Vidare kommer du ha stöd i rollen som konsultchef av våra grymma assistenter Nova, Urte och Tilde. Du kommer givetvis erbjudas en gedigen introduktion och utbildning samt alla verktyg som krävs för att kunna briljera från dag ett i ett nära samarbete med mig som din närmsta chef.

Arbetsuppgifter:

Som konsultchef hos oss arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga. Du drivs av affären och har samtidigt hjärtat på rätt ställe - tillsammans kommer vi göra skillnad för människor och våra samarbetspartners i Sverige.

Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser, främst mot tjänstemannasektorn inom alla affärsområden på hel- och deltid samt vid direktrekryteringar. Vidare har du personalansvar över dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du har affärshatten på & älskar att arbeta med relationer. Att upprätthålla och vårda dina konsult- och kundkontakter är viktigt för dig.
  • Annonsskrivning
  • Urval och intervjuer
  • Referenstagning och kandidatpresentationer
  • Avtalsskrivning
Vi söker dig som:
* Har B-körkort
* Talar och skriver svenska & engelska obehindrat då våra kunder kräver det

Har du en personalvetarutbildning, eller likvärdig är det meriterande. För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

Har du dessutom tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen ser vid det som ett riktigt stort plus.

Du är
  • En energispridare
  • Affärsorienterad & målinriktad
  • Effektiv
  • Teamplayer
Tillsammans med Professionals Nord är du en del av en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Just nu pågår flera stora interna projekt på Professionals Nord för att kvalitetssäkra och säkerställa att vi fortsatt är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag i många år framöver.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontakt: frida.soderstrom@pn.se, 070-880 20 26

Urval sker löpande, var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Kontaktperson Frida Söderström
Email Mejla Frida Söderström
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!