Distriktsäljare i norra Sverige - Affärsområde Facility Solutions Public

Distriktsäljare i norra Sverige - Affärsområde Facility Solutions Public

Nu förstärker vi ett av Sveriges ledande grossistföretag med en distriktsäljare inom Facility Solutions Public. Vi på Procurator ser vår personal som en viktig tillgång och har genom åren skapat en fin atmosfär tillsammans där både medarbetare och kunder trivs.

I distriktsäljare kommer du att ansvara för företagets offentliga kunder i norra Sverige och har som huvuduppgift att ytterligare utveckla vår redan starka position i denna del av landet och säkerställa att vi överträffar uppsatta målsättningar. Du ingår i ett starkt team med säljare, KAM och anbudsmedarbetare som du arbetar nära tillsammans med i vardagen. Du kommer att rapportera till försäljningschefen inom Facility Solutions Public.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, kan hantera komplexa affärssituationer, ser helheten och är duktig på att förhandla. Du har en inre drivkraft och en stor önskan att göra affärer. Att du har en stark social kompetens och en god kommunikativ förmåga ser vi som självklart. Vi vill att du har fallenhet för att tänka i nya banor, för att på så sätt bidra till nytänk och utveckling både för kunden och också för Procurator.

Om dig:
  • Du har arbetat med lösningsorienterad B2B-försäljning i minst 3 år, gärna med grossistaffären
  • Erfarenhet av arbete mot den offentliga marknaden och Lou är meriterande
  • Du har väldokumenterat höga försäljningsresultat från en bransch med korta och långa säljcykler med hög aktivitetsnivå
  • Du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet värderas högt
  • Du är van att ansvara för hela försäljningsprocessen.
Vi erbjuder:
  • Personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda en kompetenspräglad och fartfylld arbetsmiljö
  • Du arbetar med branschens ledande varumärken samt våra egna produkter
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö
  • En gedigen introduktion, sociala, kompetenta kollegor och ett stimulerande jobb
Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Shahnoza på tel: 0760001810. Urval sker löpande och där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se.

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup

OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility & Foodservice Solutions, Industrial & Safety Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,5 miljard EUR under 2016 och 2 100 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 19 europeiska länder.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)