Portucastas söker säljare

Portucastas söker säljare

Portucastas AB är ett bolag som jobbar med import och försäljning av viner. Vår nisch är portugisiska viner, många från små- och mellanstora producenter. Högkvalitativa viner till goda priser för restauranger.

Brinner du för uppsökande försäljning, kundkontakt och bygga nya relationer? Har du intresse för mat och dryck, då kan det vara du som blir vår nya kollega, vi söker förstärkning till vårt team.
Tjänsten är en provanställning med tillträde snarast och med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifterna
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara försäljningsansvarig för mellannorrland till restauranger, hotell eller kursgårdar med utskänkningstillstånd av alkohol. Kontakter och bokningar sker via telefon och mail samt att besöka intresserade restauranger.

Tjänsten innefattar också periodvis helgarbete och kvällar, då vi deltar på ett antal mässor under året.

Din profil

Du tycker om att skapa och vårda kundrelationer med telefonen som ditt främsta redskap.

Du gillar att ge god service och har en stor vilja att skapa kontakter. Som person är du utåtriktad, positiv och affärsmässig. Du har ett stort eget driv, har förmåga att ta eget ansvar och får därmed saker genomförda. Att sträva efter att överträffa uppsatta mål med samarbete och gemensamt ansvar ska vara en självklarhet i ditt arbete.

Du gillar nya arbetsuppgifter och arbetssätt följer utvecklingen, du är flexibel och har därför lätt att anpassa dig till nya förutsättningar.

Vi vill helst att du har arbetat minst två år med liknande arbetsuppgifter inom restaurang eller annan försäljning. Erfarenhet av försäljning/kundservice är ett plus , samt att körkort är ett krav.

Vår organisation

Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är lika viktiga framgångsfaktorer i det dagliga arbetet för att nå våra uppsatta mål.

Vi finns i Sundsvall men vårt moderbolag och portugisiskt med de flesta av våra medarbetare i Algarve.

Information och ansökan

För mera information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Strömquist, VD tfn 070-5631665.

Ansökan med CV skickar du senast den 24 mars 2020 till info@portucastas.se

Vi kommer att hantera ansökningar löpande.
Mer info
Kontaktperson Mattias Strömquist
Telefon 070-5631665
Email Mejla Mattias Strömquist
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.portucastas.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Portucastas AB, Portu (från Portugal) Castas (druvsorter) är en vinimportör av de bästa Portugisiska vinerna med försäljning till hotell, restauranger och Systembolaget i Sverige. Portucastas väljer noggrant vilket vin vi har till försäljning, detta är endast möjligt genom att vi nära följer alla steg i vinproduktionen hos våra producenter, från skörden, till dess åldrande och buteljering i syfte att tillhandahålla och garantera att endast den bästa kvalitéten levereras till våra kunder.

Våra viner kännetecknas av att vara unika, distinkta och av god kvalité.