Logistiker för kommande uppdrag i Örnsköldsvik

Logistiker för kommande uppdrag i Örnsköldsvik

Har du en erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter eller en högskoleexamen i Logistik, Supply Chain eller liknande område inom logistik? Söker du efter en ny utmaning och vill jobba för välkända kunder? Då har vi chansen för dig! Vi på Poolia söker Logistiker, Materialplanerare och Supply Chain Coordinators för kommande uppdrag i Örnsköldsvik. Uppdragen är oftast på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Ta chansen och hitta ditt drömjobb idag!

Om tjänsten

Våra konsultuppdrag inom logistik brukar vanligtvis innebära daglig kommunikation med olika intressenter och fokus på marknadens behov och affärsområden . De huvudsakliga arbetsuppgifter handlar vanligtvis om att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden samt implementera förbättringar för att bidra till framgång.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:
  • planera all transport till kunder
  • leveransbevakning
  • Komplex logistikanalys
  • Förhandlingar
  • Kundkontakt
  • hantera ordrar
  • fakturahantering
  • följa upp processer och agera för att nå målen
Vem är du?

Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik eller liknande eller arbetslivserfarenhet utav liknande arbetsuppgifter.
Vi tror att du som söker har en förmåga att se helheten och är affärsmässig. Vidare tror vi att du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och drivs av att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Vall
Telefon 072-5344340
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (4 dagar kvar)