Distriktansvarig till Plusab Medical Solutions

Distriktansvarig till Plusab Medical Solutions

Vill du vara med och skapa rätt förutsättningar till en hälsosam och trygg arbetsmiljö för företag? I rollen får du möjligheten att arbeta med produkter och tjänster i framkant som rent av kan rädda liv, låter det intressant? Då kan arbetet som distriktansvarig säljare till Plusab Medical Solutions i Västernorrlands län vara något för dig.

Plusab Medical Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom förbansmaterial. Sortimentet innefattar hjärtstartare, ögonduschar, akutväskor, förbandstavlor och hygienartiklar. Vi utbildar även våra kunder i HLR-LABC och DHLR. Vi tillverkar och säljer endast produkter som kan hjälpa till att rädda liv och minska lidande. Vår affärsidé är att bygga partnerskap med företag och organisationer där vi levererar helhetslösningar för första hjälpen produkter med fokus på support, service och kvalitet.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Som distriktansvarig arbetar du med försäljning mot företag och organisationer som behöver hjälp med att trygga sin arbetsplats för anställda och deras kunder. Du har ett projektansvar från förfrågan till offert och från order till leverans. Du arbetar operativt med kundbearbetning, utveckling av produktsortiment och kundrådgivning. Du trivs med många kundkontakter och arbetar mot din personliga samt företagets målsättning. Du kommer med totalansvar att på ditt distrikt bearbeta, besöka och utveckla befintliga kunder såväl som nya kunder inom olika branscher både inom privata samt statliga sektorn. Vi tror att du som söker är bosatt inom eller i direkt angränsning till distriktet.

Plusab Medical Solutions utbildar dig internt i produkt - och säljteknik när du påbörjat ditt arbete och sedan löpande med gemensamma säljdagar tillsammans med säljledare, du rapporterar löpande till försäljningschefen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i företaget för dig med bra resultat och höga ambitioner.

Krav på person

Vi ser gärna att du har bakgrund inom B2B-försäljning. Även erfarenheter från annan typ av försäljning eller inom vård/räddningstjänst är meriterande. Som person är du målinriktad och strukturerad. Då du utgår ifrån hemmet är det viktigt att du är disciplinerad och har förmågan att planera din egen dag. Du har lätt att anpassa dig i olika sociala miljöer och skapa förtroende ute hos kund. B körkort är ett krav. Du erbjuds tjänstebil efter sex månaders provanställning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll. För jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Sökord: Fältsäljare säljare "account manager" distriktsäljare sales affärsutvecklare
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.