Junior arbetsledare till Picea Bygg!

Junior arbetsledare till Picea Bygg!

Vill du vara med och förändra Sundsvall samt vara delaktig i utvecklingen av framtidens städer?
Trivs du i en miljö där du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå?
Drivs du även av personlig utveckling och vill spendera dagarna med ett sammansvetsat gäng? Då ska du läsa mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior arbetsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Picea Bygg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Picea Bygg's önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer få en gedigen introduktion och ta rygg på en senior arbetsledare som inledningsvis kommer vara din mentor på bygget.

Där kommer du vara delaktig mot fastighetsbolag och hyresgäster samt se till att bygget flyter på som det ska. Du kommer ha en otroligt viktig roll och jobba nära dina kollegor med att avlasta arbetsledarna med olika arbetsuppgifter för att ta arbetet framåt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Hjälpa till där det behövs på bygget
  • Assistera dina kollegor där det behövs
  • Hantera material
  • Ansvar för logistik och hantering av material på arbetsplatsen
  • Mängda och beställa förbrukningsmaterial
Vi söker dig som

Som har ett brinnande byggintresse eller kanske gått bygg på gymnasiet och vill ta nästa steg, du har rätt inställning och gärna hugger i där det behövs. Du har fysiskt god form och är orädd att ta beslut om det så krävs samt villig att lära för din framtida utveckling.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Picea Bygg. Du är stresstålig och strukturerad som person. Du har god matematisk kunnande och är en social person som är van att lösa problem samt innehar en grundläggande datavana.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Picea Bygg är ett fullserviceföretag som utför uppdrag inom om- och tillbyggnad samt nyproduktion och byggservice. Främst arbetar dem med kunder som kommuner, fastisghetsbolag, försäkringsbolag och industrier.
Med lokal närvaro i Medelpad, regional styrka och lång branscherfarenhet tar Picea Bygg helhetsgreppet även om större projekt. Vi strävar alltid efter att öka våra kunders effektivitet, nu och i framtiden.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.