Ventilationstekniker och kyltekniker

Ventilationstekniker och kyltekniker

Är du idag en serviceinriktad ventilationstekniker? Eller en kyltekniker som vill var med och utveckla vår kylverksamhet? Då kan Permoluft vara rätt för dig.

Som ventilationstekniker/kyltekniker på Permoluft arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdragoch mindre entreprenader. I arbetet kommer du självständigtatt planera, samordna och utföra uppdrag åt våra kunder.

Som ventilationstekniker arbetar du tex med:

Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar

Medverka vid OVK-besiktningar

Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar

Felsökning och installation av styr och regler

Genomföra mindre ventilationsentreprenader

Som kyltekniker arbetar du tex med:

Service av VS system i fastigheter och anläggningar

Injusteringar av system inom kyla och VS

Genomföra mindre kyl och VS entreprenader

Service och felsökning av kylanläggningar samt installation av komfortkyla och värmepumpar

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som har någon typ av teknisk utbildning. Meriterande är erfarenhet inom ventilation och eller kyla. Det är mycket meriterande om du är certifierad kyltekniker. B-körkort är ett krav. Permolufteft eftrsträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Som person tror vi att du är serviceinriktad internt och externt, värdesätter eget ansvar och strävar efter att utvecklas med oss. Då kommer du trivas med oss på Permoluft.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 26 januari 2020. Vi ser fram emot ditt CV med personligt brev.
Mer info
Email Mejla Permoluft AB
Område Sundsvall
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.permoluft.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Permoluft är en mindre arbetsgivare, som erbjuder personlig utveckling och eget ansvarstagande. På Permoluft arbetar vi i team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Permoluft får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, och förmånliga försäkringar.

Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns externa utbildningar som som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.