Project Sourcing Manager till Permobil i Sundsvall

Project Sourcing Manager till Permobil i Sundsvall

Vi söker efter en affärsdriven projektinköpare som vill vara med och påverka Permobils utvecklingsresa.

Vill du jobba som projektinköpare och förbättra livskvaliteten för personer med funktionsnedsättningar, genom innovation? Som projektinköpare kommer du att få en central roll på Permobils huvudkontor i Sundsvall. Du kommer att dela din tid mellan inköpsarbete och verksamhetsutveckling. Du arbetar nära inköpsledningen och har stor möjlighet att påverka avdelningens arbetssätt. Är du redo för en spännande roll som projektinköpare? Välkommen att söka idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektinköpare kommer du till en dynamisk, fartfylld miljö och till ett motiverande team med god stämning som formas av samhörighet och hjälpsamhet. Du kommer ha erfarna kollegor som finns till hands både under introduktionen och i framtiden. Rollen har en stor variation mellan affärsmässigt strategiska beslut och projekt där du kommer jobba mot flera kontaktytor både internt och externt.

Permobil ägs av Investor och ingår i Patricia Industries där Investor samlar alla sina privata innehav. Permobil är ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger i stora delar av Europa, USA och Kina. Permobil erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstepension, betald parkering, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektinköpare på Permobil kommer du att arbeta i en organisation som ansvarar för projekt och inköpsaktiviteter. Ditt huvudfokus kommer att vara inom produktportföljen för elrullstol, som representerar den största affärsenheten inom Permobil.

Ansvaret för rollen som projektinköpare är att samordna, leda och genomföra sourcing verksamheten mot Permobils globala leverantörsbas inom produktutvecklingsprojekt och uppdrag.
Du kommer arbeta med traditionellt inköpsarbete så som upphandlingar, anbudsutvärderingar och leverantörsförhandlingar.
Delta i leverantörssamarbeten med fokus på att säkerställa att kraven på ledtid, kostnad och kvalitet uppfylls.
Koordinera och ansvara för inköpsfrågor mot Permobils globala leverantörsbas.
Förbättra ledtid för time to market (TTM) och skapa kostnadsmedvetenhet för vår produkt.
Säkerställa leveranser och att Permobils inköpsprocesser följs både internt och externt.

Rollen innebär i korthet

Rollen ger dig möjlighet att arbeta på en internationell marknad i ett expansivt företag som gör skillnad för personer med funktionsnedsättningar i deras vardag.

Tjänsten är på heltid och utgår från Permobils huvudkontor i Timrå. Representation och resor är periodvis förekommande.

VEM ÄR DU?
  • Du har en god erfarenhet från att arbeta med inköp, produktutveckling, upphandling och projektinköp.
  • Du har en logisk och analytisk förmåga samt ett strukturellt arbetssätt.
  • Du har god systemerfarenhet och goda Excelkunskaper.
  • Du är självgående med ett starkt eget engagemang och driv.
  • Du är en problemlösande som är förändringsbenägen.
  • Du har en högskoleexamen inom områden inköp, produktion, eller teknik.
  • Du har mycket goda kommunikativa färdigheter, både i tal och skrift och du är lika bekväm i att uttrycka dig på engelska som på svenska.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/