Kalkyl - Entreprenadingenjör

Kalkyl - Entreprenadingenjör

Peab i Sundsvall behöver fylla på med fler kompetenta medarbetare som vill vara med och arbeta för Peabs framgång i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör / Entreprenadingenjör arbetar du nära arbetschef och platschef. Du ansvarar för kalkyler, offerthantering och stöttning vid projektbudgetarbetet samt administrativ- och ekonomisk uppföljning.

Du kommer att arbeta med att upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler och har en central roll i kalkylarbetet gällande planering och kontraktsadministration. Du är ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet.

Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning.

Vi erbjuder dig

Arbetet som Entreprenadingenjör innebär ett stort ansvar och möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. Vi satsar aktivt på din personliga kompetensutveckling genom utbildning, nätverkande och att bredda erfarenheter i det dagliga arbetet.

Anställning kan ske löpande under ansökningstiden.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Fredrik Timan, Arbetschef, 0733-37 11 36,
Lotta Bergström, Personal, 0733-37 13 44,
Mer info
Kontaktperson Fredrik Timan, Arbetschef
Telefon 0733-37 11 36
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.