KMA-samordnare

KMA-samordnare

Har du ett stort intresse för kvalitet miljö och arbetsmiljöfrågor, då kan detta vara tjänsten för dig.

Tillsammans med produktionspersonalen arbetar du med frågorna och är den som är påläst och kunnig gällande aktuella lagar och föreskrifter, du är behjälplig att stötta produktionen i dessa frågor. Du verkar för ständiga förbättringar inom kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöområdet och kommer att nätverka med övriga KMA-samordnare.

För att lyckas i arbetet som KMA-samordnare kan du arbeta självständigt men med en stor delaktighet i projekten där du mestadels tillbringar din tid. Då arbetet innebär samarbete med andra är det viktigt att du är utåtriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Engagemang och motivation är viktiga personliga egenskaper.

Vi vill att du har en teknisk examen på högskolenivå med inriktning mot produktion. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.

Du kommer att vara stationerad i Sundsvall alternativt Hudiksvall och jobba över de båda arbetsområdena.

Engagemang och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Kontaktuppgifter

Rekryterande HR, Lotta Bergström Alm tfn nr 0733-37 13 44
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.