Vi behöver bli fler Mätningstekniker

Vi behöver bli fler Mätningstekniker

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

Om tjänsten som Mätningstekniker
Som mätningstekniker hos Peab Anläggning ligger du alltid ett steg före i den dagliga produktionen. Vi ser våra mätningstekniker som en länk mellan arbetsledare och hantverkare vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen. Dina kvalifikationer präglas av att Du är noggrann, självständig och att du kan arbeta i grupp. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg och anläggningsbetong.
Hos oss får du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete, där du tillsammans med andra mätningstekniker i ett nätverk utvecklar ert arbete.

Vi hjälper varandra till framgång och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.
Vi erbjuder dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.
Tjänsten utgår från Sundsvall men ditt arbetsområde är Västernorrland och Jämtland.

Din profil
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.
Som mätningstekniker kommer du självständigt utföra och ansvara för mätningsarbeten, relationsunderlag och mängdreglering i projekten.
Du har erfarenhet av Totalstation, GNSS, Geo och/eller Autocad samt maskinstyrning.
Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

B körkort är ett krav.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår samtal från andra leverantörer.
Mer info
Kontaktperson David Norberg, Personal
Telefon 0733-848 747
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.