Mark- och anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare till vår grupp.

Nu söker vi ett antal mark- & anläggningsarbetare för anställning.

Arbetsuppgifterna består av bland annat:
  • Grundläggning av byggnader
  • Plattläggning, kantsten, grönytor
  • Rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och kan arbeta självständigt. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Relevanta utbildningar inom yrket är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

David Norberg, Personal, 0733-848 747,
Mer info
Kontaktperson David Norberg, Personal
Telefon 0733-848 747
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.