Betongarbetare/Armerare

Betongarbetare/Armerare

Vi har flera intressanta nya projekt för uppstart i bl.a Sundsvall och Bollstabruk.
Vår verksamhet växer och behöver förstärkning av ett antal betongarbetare/armerare till vår arbetschefsgrupp inom anläggning i Västernorrland och Jämtland.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.
Vi ställer som krav att du har yrkesbevis och flera års erfarenhet som betongarbetare/armerare och helst erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande.
Krankort är önskvärt och körkort är ett krav.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter!
Vi ser gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du bl.a friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.
Mer info
Kontaktperson David Norberg, Personal
Telefon 0733-848 747
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.