Kundtjänstmedarbetare på Kreta

Kundtjänstmedarbetare på Kreta

Ingress

Vill du bo och jobba på den fantastiska ön Kreta i Medelhavet?
Då finns en fantastisk möjlighet för dig som vill jobba med kundtjänst att under en tid få chansen att tillsammans med ca 170 medarbetare jobba med kundtjänst till välkända svenska företag.

Ansökning

I denna rekryteringen samarbetar Teleperformance med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av Teleperformance

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Din profil

18 år, svenskt medborgarskap, flytande svenska och engelska.

Erbjudande

Teleperformance står för ditt boende på Kreta och man samarbetar med en lokal fastighetsförmedling som gör att man kan erbjuda en rad olika boenden för sina medarbetare.

Deras boenden är utspridda i olika områden kring Teleperformance kontoret (som ligger nära Chania). Vissa boenden har nära till strand eller kanske till exempel en pool att nyttja, medan andra boenden inte har det utan istället har andra fördelar, till exempel närhet till bergsmiljö, utsikt och vacker natur, eller ligger mer centralt i Chanias stadsmiljö.

Man erbjuder både möjligheter att bo med en kollega i en delad lägenhet, eller ensam i studio (mindre lägenhet med kokvrå). Boenden fördelas i anslutning till din avfärd och man tar gärna emot dina önskemål på förhand om vilket typ av boende du föredrar.

Om företaget

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcad CRM och kundservice.
De är strategisk partner till många ledande företag globalt och nordiskt, och tillsammans med sina medarbetare så levererar man suveräna resultat inom kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades 1978 i Paris, Frankrike och finns idag i 73 länder med mer än 300,000 anställda.

Företaget samarbetar med marknadsledande och prisbelönta internationella TP-kollegor i Grekland sedan 2016 och kan därför erbjuda jobb mot den nordiska marknaden från sina fräscha lokaler i Chania på Kreta!

Kontoret på Kreta drivs av Teleperformance Nordic vilket innebär nordiskt ledarskap i grekisk kostym tillsammans med ca 170 härliga kollegor.

Företaget växer ständigt och har en härlig team-kultur på plats. Det finns alltid medarbetare att lära känna och stötta sig mot, och framförallt att utforska denna spännande ö med genom roliga upptåg och utflykter!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se