Regional account manager – norra sverige

Regional account manager – norra sverige

I rollen som Regional Account Manager inom Foodsolution kommer du ha en nyckelroll i vår organisation i Sverige. Dina kunder består av lokala Restaurang- och Storhållsgrossister samt stora privata enskilda restauranger i din region. Du ansvarar för utveckling av affären tillsammans med dina grossistkunder, i ett nära samarbete med övriga kollegor i säljorganisationen. För att lyckas tillbringar du mycket tid ute hos kund och du besitter förmågan att förstå dina kunders behov och du kan omvandla detta till affärsmöjligheter. Orklas breda produktportfölj står till din förfogan på en marknad som ständigt är under förändring! Att genomföra mässor, utbildningar, digitala samt fysiska kundträffar, krögarträffar lokalt i regionen kommer också bli en del av din vardag. Regionen du kommer att ansvara för är från Sundsvall och uppåt i Sverige. Du utgår från ett hemmakontor.

Varför Orkla?
Orklas vision är att vara din vän i vardagen. Visionen bygger på kärnvärden som Modig, Pålitlig och Inspirerande. Orkla vill göra varje dag lite bättre med lokala och hälsosammare varumärken som skapar glädje och vi erbjuder dig:
  • Ett spännande bolag med innovativa produktlösningar
  • En mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • En smakfull produktportfölj med starka varumärken!
Krav för rollen i korthet
  • God förståelse för livsmedelsbranschen och har arbetat med B2B försäljning i minst 2 år
  • Du skapar och bibehåller goda relationer med kunder och medarbetare med enkelhet
  • Du är bekväm samt skicklig på att ta kundmöten digitalt som fysiskt
  • Du är utbildad kock och/eller har en stark passion för kreativ matlagning
  • Du är självgående, pålitlig och har en stark drivkraft i att skapa affärer
ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Alla intervjuer för rollen sker vecka 33-34. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Orkla Foods

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är bl.a. Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Risifrutti, Grandiosa, Önos, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda i Sverige. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om Orkla

Orkla är Nordens ledande leverantör av varumärken och konceptlösningar inom dagligvaruhandel, apotek, bagerimarknaden och storhushåll. Orklas varumärkesverksamhet består av Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Care och Orkla Food Ingredients.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.