Operatörer till SCA Tunadal

Operatörer till SCA Tunadal

Vi söker hyvleri/måleri operatörer, du får arbeta på en spännande arbetsplats med SCA:s senaste investering hyveln ”Goliat”. Uppdragen är av varierande längd mellan februari och oktober med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och bakgrund. Självklart är du praktiskt lagd och föredrar fysiskt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, arbetet kräver att du är engagerad och intresserad av att lära dig nya saker.Du skall ha möjlighet att jobba skift.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-02-09 Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01 alt Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se