Vi söker dig som vill jobba extra som truckförare

Vi söker dig som vill jobba extra som truckförare

Vi söker dig som vill jobba extra som truckförare

Vi söker truckförare för uppdrag i Sundsvall/Timrå, du kommer att jobba med att behandla ankommande och avgående gods, arbetstempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Vi söker studenter eller dig med annan huvudsaklig sysselsättning. Behovet av extra arbetet är i första hand på kvällstid, men även dagtid förekommer.

Din Profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning ,tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav , vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang . Truckbehörighet med ett giltigt förarbevis är ett krav och skall laddas upp via vår portal i samband med ansökan. Du behärskar svenska tal och skrift och ett utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas för möjligheten att jobba hos våra kunder.

För ytterligare information: Kontakta Jens Olsson på telefonnummer 060-7890501

Ansök senast 2021-04-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval och tillsättningen sker löpande så ansök redan i dag.

Anställningsomfattning

Visstid

Anställningsform

Deltid

Arbetstid och lön

Dagtid/kvällstid, lön enligt avtal

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se