Teknisk operatör sökes till SCA Härnösand

Teknisk operatör sökes till SCA Härnösand

Kärnan i vår verksamhet är den växande skogen. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Den globala uppvärmningen är en av vår tids största utmaningar. Som skogsbolag vill vi bidra och vara en del av lösningen. Nu har vi satt ett nytt mål och ska öka SCAs klimatnytta från 10 till 15 miljoner ton per år till 2030 (med basår 2019). Det långsiktiga målet är en fossilfri värdekedja. Till 2030 har vi satt målet att halvera de fossila utsläppen i värdekedjan.

Om jobbet som teknisk operatör

De huvudsakliga arbetsuppgifterna vid Bionorr är att producera pellets enligt uppsatta mål. Vi vidareförädlar sågspån, från i huvudsak SCAs sågverk, till högkvalitativt biobränsle i form av pellets. Tjänsten är i första hand ett sommarvikariat under perioden juni-augusti och innebär kontinuerlig skiftgång i 3-skift, med 12-timmars arbetspass. Har du möjlighet att jobba extra vid behov under hösten är det ett stort plus, men inget krav för att vara aktuell för sommarvikariatet. Din arbetsplats är på SCAs fabrik strax utanför Härnösand.

Tjänsten innebär rondering och tillsyn av processen ute i fabrik. I det ingår att utföra kvalitetskontroller samt enklare reparationer och underhåll på produktionsanläggningen. Att arbeta med ständiga förbättringar är en viktig del av jobbet. I tjänsten ingår även en del körning av hjullastare och truck. För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett brett tekniskt intresse, mekaniskt och elektriskt, samt att du gillar att jobba med förbättringar i tillverkningsprocesser. Du har förmåga att se till helheten i verksamheten och du kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens behov. I stressade och komplexa situationer behåller du ditt lugn och fokus. Du är mån om din egen och dina kollegors hälsa och säkerhet. Du gillar struktur, ordning och reda och du trivs att arbeta och fatta beslut såväl i grupp som självständigt.

Du är färdigutbildad produktionstekniker eller drifttekniker, inriktning kraft och värme eller elkraft, alternativt har du kommit en bit i din utbildning och vill ha värdefull praktisk erfarenhet. Erfarenhet inom liknande arbete kan uppväga avsaknad av relevant utbildning då vi värdesätter arbetsvana inom processindustri och/eller inom reparation och underhåll. Har du hjullastar- och truckkort sedan tidigare är det meriterande. Det kan även vara till fördel om du dessutom har certifikat inom Heta arbeten.

Det här är ett konsultuppdrag och du blir anställd av OnePartnerGroup. För ytterligare information, kontakta Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-05-22 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Anställningsomfattning

Visstid

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Skiftarbete, timlön

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se