Superior Graphite söker försteman till underhållsgruppen

Superior Graphite söker försteman till underhållsgruppen

Superior Graphite söker försteman till underhållsgruppen

Superior Graphite Ltd Europe ingår i en koncern, Superior Graphite, vilket är ett amerikanskt privatägt företag med huvudkontor i Chicago, USA. Koncernen har idag 3 st fabriker, 2 st i USA och en i Sverige. I Sverige håller vi till på industriområdet i Stockvik, 9 km söder om Sundsvall. Där har vi kontor, produktion och utlastning med drygt 40 anställda. Vi tillverkar syntetisk grafit till bla olje- och bilindustrin. Idag går drygt 95% av produktionen till marknader utanför Skandinavien, främst Europa och Asien.

Nu söker vi en försteman till underhållsgruppen, du kommer att vara en del av ledningsteamet och vara med på det dagliga morgonmötet. Du rapporterar till Arbetsledaren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera arbetet och fördela arbetsuppgifterna på avdelningen, ansvara för material och reservdelar till planerade jobb. Kontrollera utfört arbete
  • Felsökning av utrustning / problemlösning
  • Planera underhållsarbete tillsammans med UH planeraren och arbetsledaren
  • Kontakter med externa leverantörer
  • Skriva arbetsorder i IFS (affärssystemet)
  • Medverka vid skyddsronder
  • Skriva tillstånd för heta- och riskfyllda arbeten
  • Besikta ställningar
Vi söker en försteman med relevant utbildning på lägst gymnasienivå. Erfarenhet av processindustri är mycket meriterande. Som person du är noggrann och har ett stort mekaniskt intresse. Du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Då arbetet förutsätter såväl egen planering som samarbete med kollegor och övrig personal, väger personliga egenskaper tungt. Svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har certifikat för heta arbete, truck och lyftutbildning.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2019-08-25. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01 alt Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, beredskap ingår

Tillträde enligt överenskommelse.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (3 dagar kvar)