Laborant till Labservice i Sundsvall

Laborant till Labservice i Sundsvall

Laborant till Labservice i Sundsvall

Labservice har cirka 2 000 produkter i sortimentet och erbjuder det mesta för labbet - från analyskemikalier och lösningar av högsta kvalitet till mätinstrument, glas, filterpapper och mycket mer. Några av världens ledande kemiföretag köper analyskemikalier från oss. Vi tillverkar också referenslösningar enligt receptur till laboratorier inom alla branscher. Vi tillverkar och levererar allt från gram till poster på 1000 kg, med hög kvalitet och till bra pris.

Vi söker dig som vill arbeta i vår produktion med blandning, upptappning, etikettering och packning av analyskemikalier. I den här rollen ser vi en noggrann, samarbetsvillig och självgående person, arbetet är till viss del fysiskt, tunga lyft förekommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som:
  • Har avslutad gymnasieutbildning
  • Har goda kunskaper i MS-Office
  • Har förmåga att dokumentera eget arbete
  • Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av arbete i labb eller produktionsmiljö.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2019-07-28. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05 alt Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning och utbildning. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 28 juli 2019 (12 dagar kvar)