ONE Nordic söker Projektledare Teknik

ONE Nordic söker Projektledare Teknik

Vill du arbeta i en organisation som erbjuder dig möjligheter till påverkan, variation och utveckling? Är du projektledare, el-konstruktör, automationsingenjör eller har annan relevant utbildning och erfarenhet så tveka inte att söka tjänsten i dag!

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi söker nu Projektledare Teknik till Region Entreprenad med placering i Sundsvall. Vi utför omfattande totalentreprenader inom vattenkraft och fördelningsstationer.

Som Projektledare har du ansvar för styrning, planering och uppföljning av ett eller flera uppdrag, du bygger erfarenhet genom deltagande i projektgenomförande där erfarenhetsöverföring är en naturlig del. Du ingår i projektgruppen och rapporterar till Avdelningschefen.

Du arbetar enligt fastställd projektmodell

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för planering och styrning av konstruktions- och driftsättnings uppdrag. Framtagande och säkerställande av kritiska moment.
  • Ansvara för att utföra konstruktionsuppdrag i enlighet med kalkylerade timmar, projekttidplan, kostnader och till rätt kvalité.
  • Ansvara för inköp i projekt, på delegerat ansvar
  • Ansvara för att projektdokumentation sparas på rätt sätt enlig fastlagd rutin.
  • Delta i efterkalkylering och uppföljning av projekt.
Vi söker dig som har utbildning motsvarande högskoleexamen alternativt flera års erfarenhet från relevanta ledande roller. Som Projektledare teknik har du en bred kunskap inom, exempelvis el, mekanik, automation, beräkningar etcetera. Du trivs med att leda och organisera personal, du gillar problemlösning och tycker om att fatta beslut, du har förmågan att se helheten och du bidrar till vår utveckling. Som person är du förtroendeingivande och har förmågan att skapa en god relation med våra kunder. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Arbete på annan ort förekommer så det är viktigt att du är flexibel, har B körkort och kan resa bort vid behov.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag.

Anställningsomfattning

Tillsvidareanställning

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, lön enligt överenskommelse
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se