Schemaläggare inom underhåll

Schemaläggare inom underhåll

Responsibility

Site Stockvik är på en tillväxtresa och nu satsar vi inom projekt och underhåll.


Som en del i vår underhållsstrategi tar vi nu över större delen av underhållstjänsterna i egen regi och vår underhållsavdelning växer till över 50 personer. Vi kommer också att genomföra stora investeringar på siten de kommande åren och stärker därmed även upp vår projektorganisation.


Som schemaläggare ansvarar du för att upprätthålla och kommunicera ett schema för underhållsarbete med optimalt utnyttjande av resurser och minimerad produktionspåverkan i syfte att uppnå en hög driftssäkerhet.


Här får du möjlighet att vara involverad i alla delar av underhållsorganisationen. Du arbetar tätt med våra planerare, arbetsledare, tekniker och våra Gatekeepers för att stötta de tre producerande enheterna.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Utföra veckoplaneringen i samordning med produktionen, baserat på anläggningens prioritet och tillgång av resurser och/eller entreprenörer
 • Leda veckovisa schemaläggningsmötet med Gatekeepers samt kommunicera uppdaterat schema till berörda grupper
 • Följa upp resursanvändande och ge input till eventuella förändringar i bemanning som behövs baserat på historiska data och prognoser
 • Avropar speciell service, entreprenörer och speciella utrustningar/verktyg vid behov
 • Agera i enlighet med lagar, Nouryons värderingar och policys

Job Requirements
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
 • Minst 3 års erfarenhet av underhållsarbete eller produktion
 • Goda kunskaper i IT-system såsom SAP och Office
 • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
 • Meriterande är erfarenhet från underhållsplanering
 • B körkort
Varför Nouryon?


Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik. Du kommer att rapportera till Planning Manager.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Granath, Planning Manager, +46 70-266 49 07.


För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-286 95 77.


För fackliga frågor vänligen kontakta:

Ledarna, Magnus Söderberg, +4660-13 42 05


Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander +4660-13 42 25


Unionen, Mattias Andersson +4660-13 41 67


Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@nouryon.com


Vi ser fram emot din ansökan!


Mer om företaget

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.


Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.