Manager Support till Nouryon

Manager Support till Nouryon

Om tjänsten


Vill du vara med där det händer? Vill du ha ett arbete där du jobbar självständigt med stora ansvarsområden och kontaktytor? Vill du arbeta i en spännande organisation med en mängd olika karriärmöjligheter?


Då kanske du är vår nästa Administratör


Som Administratör arbetar du serviceinriktat och väldigt nära vår ledningsgrupp, du assisterar och ger stöd i varierande arbetsuppgifter. Du organiserar, koordinerar och tar hand om de uppgifter som ingår i befattningen. Kollegorna på siten är lättsamma och man jobbar tätt ihop. Vi jobbar med ständiga förbättringar och vi tycker det är viktigt att vi växer och utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Stöttar Ledningsgruppen på Site Surface Chemistry, Stockvik med administrativa uppgifter
  • Bokar konferenser och event för ledningsgruppen samt sitegemensamma event såsom engagemangsdagar, besök, strategidagar osv
  • Ansvarar för Ledningssystemets och intranätets (SharePoint) struktur, funktionalitet och behörigheter
  • Deltar i planering för och koordinerar externa revisoner samt genomför interna revisioner
  • Du hanterar enklare bokföring, såsom beställningar i SAP, hantering av fakturor och bokslutsarbete
  • Andra vanligt förekommande uppgifter är posthantering, förbereda presentationer, besvara inkommande mail och telefonsamtal, korrekturläsa samt sammanställa statistik


Kvalifikationer
  • Högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Meriterande SAP
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift


Varför Nouryon?


Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett f öretag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockvik, Sundsvall. Du rapporterar direkt till Site manager.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:


Peter Hermansson, Planning and Logistics Manager, +4672 237 76 89


För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +4670 286 95 77.


För fackliga frågor vänligen kontakta:


Ledarna, Magnus Söderberg, +4660-13 42 05


Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander +4660-13 42 25


Unionen, Mattias Andersson +4660-13 41 67


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com


Vi ser fram emot din ansökan!


Mer om företaget


Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.