Förrådsarbetare till Nouryon

Förrådsarbetare till Nouryon

Responsibility

Avdelningen Maintenance Department ansvarar för att utföra och ge produktionsenheterna på Stockvik kontinuerligt underhåll och teknisk expertis i världsklass. Inom Maintenance Department ligger Warehouse där vi nu söker en förrådsarbetare då en av våra medarbetare tagit nästa steg inom företaget. Tillsammans med dina fyra kollegor i teamet ansvarar du för att ge god service, avropa reservdelar, åtgångsmaterial och optimera materialflödet. Ni är en viktig del inom Maintenance Department för att ge god service mot våra interna och externa kunder och säkerställa så material finns i lager för både planerat och oplanerat underhållsarbete.


Om tjänsten

Om du vill arbeta med inköp, administration, flödesoptimering och kundservice är denna tjänst något för dig. Du kommer utföra avropsinköp av reservdelar och åtgångsmaterial. Du kommer också ha en nyckelroll i vårat dagliga servicearbete mot produktionsenheterna och deras personal. Avdelningens utvecklingsarbete och uppföljning av material och systemdata är också prioriterat.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Serva kunder, utföra utlämning av förrådsmaterial, hantera returer och rapportera in i system
 • Skapa avropsbeställningar, ordererkänna och leveransbevaka
 • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal utifrån priser och avvikelser
 • Uppdatera kontrakt och masterdata
 • Hantera nyupplägg och utföra inventeringsarbete
 • Godsmottagning, ankomstkontroll och inlämning av artiklar
 • Skriva följesedlar, fraktsedlar, boka hämtning och emballera gods
 • Aktivt arbeta för förbättrad arbetsmetodik, teknik och rutiner som en viktig del i teamarbetet
 • Optimera lagerhållningen i samarbete med interna kunder och leverantörer
 • Inneha förrådsberedskap var femte vecka

Job Requirements/Kvalifikationer
 • Gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av förråds- och lagerarbete samt goda kunskaper i förråds/inköpssystem
 • Goda kunskaper i office-paketet med fokus på Excel och god kunskap i SAP eller liknande affärssystem
 • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska tal och skrift


För att trivas i tjänsten och lyckas bra i arbetet är du som person flexibel, handlingsinriktad, positiv och proaktiv. Dessutom vill vi att du är en lagspelare som ser till att våra interna och externa kunders behov levereras med god kvalité och med högt kundfokus. Ditt arbetssätt är systematiskt och noggrant under ett högt arbetstempo och kontinuerliga förändringar.


Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, önskad start omgående, med placeringsort Stockvik, Sundsvall.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Robert Vesterlund, Warehouse Manager, +46 70 246 37 77.


För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70 286 95 77.


För fackliga frågor:


IF Metall, Mikael Sjödin, +46 70-620 69 99


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com


Vi ser fram emot din ansökan!


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.