Process Operator

Process Operator

Job description:

Processoperatör till Surface Chemistry Stockvik

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation. Vill du arbeta med varierade uppgifter tillsammans med erfarna kollegor? Då är det dig vi söker!

Siten i Stockvik är en viktig enhet för produktion av ytaktiva kemikalier. Vi är ledande leverantörer av specialtensider samt syntetiska och bio-polymeriska tillsatser. Våra produkter används inom många olika användningsområden såsom gruvindustrin, oljeutvinning, jordbrukskemikalier, rengöringsmedel samt vid häftnings-och emulgeringsmedel.

Om tjänsten

Vi söker nu 2 nya medarbetare. Tjänsten är tillsvidare på heltid med kontinuerligt 2-skift.

Du arbetar som processoperatör och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier som kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
 • Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
 • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
 • Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
 • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
 • Truckkörning vid hantering av kemikalier och avfall
Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.

Kvalifikationer
 • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inriktning mot teknik/processteknik
 • Körkort B
 • God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
 • Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
 • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
 • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk,

internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Supervisor Karin Dahlstedt, +46 70 31 50 453 eller Production Supervisor Michael Kihlström, +46 70-598 04 58

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.

För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Benny Sundeborn +46 70 272 04 64

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Se en kort film om oss här

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nouryon
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.