Northbike i Sundsvall söker motorcykelsäljare

Northbike i Sundsvall söker motorcykelsäljare

Har du lite bensin i blodet och tycker att affärer är det bästa som finns? Då kan Northbike ha den rätta utmaningen för dig. Northbike söker nu en säljare till sin verksamhet.

Som säljare i Northbikes försäljningsorganisation kommer du vara inriktad mot motorcykel och ha märkesansvar för något av våra fem motorcykelmärken. Genom din förmåga att analysera kundens behov tillsammans med ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande, skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du går "all in" i ditt arbete och tar hand om hela affären - från första möte med kund, till leverans av motorcykel.

Under 2018 bygger Northbike en av Europas största och modernaste butiker för fritidsfordon - Vill du jobba i den?

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom säljbranschen och att du vill ta nästa steg i karriären. Det är inte ett krav att tidigare ha sålt motorcyklar, utan vi värdesätter viljan och förmågan att lära sig nya saker högt. Du har ett motorintresse och kanske är det också en dröm att få nyttja din kunskap och engagemang i ditt dagliga arbete. Vi ser helst att du kör motorcykel.

I grunden har du gymnasial utbildning, mycket god datavana och fallenhet för matematik och siffror.

B-körkort är ett krav.

Du som person
  • drivs av försäljning och triggas av att göra affärer
  • tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt
  • skapar goda och långsiktiga relationer med våra kunder
  • hittar lösningar som gynnar kunden och Northbike
Då arbetet är säsongsberoende kräver tjänsten att du är flexibel och kan arbeta mycket vid behov.

Anställningsvillkor

Tjänsten som säljare på Northbike är på heltid och tillsvidare. Tillträde sker efter överenskommelse.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Inger Bydén på 070-270 21 48, inger.byden@randstad.se

Välkommen med din ansökan som lämnas via www.randstad.se så snart som möjligt, dock senast 18 november 2018.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Northbike och koncernen

Northbike
grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB. Företaget har successivt vuxit och 2009 flyttade Northbike till större lokaler vid Norra vägen 8.

Northbike
är en av Nordens största handlare för fritidsfordon med alltid över 400 fordon i lager. Northbike finns idag både i Sundsvall och Umeå och erbjuder ett brett sortiment av motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. På samtliga anläggningar har vi auktoriserade verkstäder för våra märken.

Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals människor med att hitta sina drömmar.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.