Passionerad MC-säljare till drömfabriken Northbike!

Passionerad MC-säljare till drömfabriken Northbike!

Älskar du motorcyklar lika mycket som vi och vill dagligen möta människor som delar din passion? Är du en vinnarskalle som drivs av att prestera och göra bra affärer samt att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer? Kul, då kan du vara den vi söker!

Northbike är en av Nordens största handlare av fritidsfordon med över 400 fordon i lager och nu behöver vi förstärkning i vårt säljteam. I rollen säljare kommer du att vara Northbikes ansikte utåt och hjälpa våra kunder att uppfylla deras motorcykel-drömmar. Du kommer arbeta i våra toppfräscha lokaler vid södra brofästet och bli en del av ett härligt och engagerat gäng som ser fram emot att du ska komma på plats.

Att du är rätt person för oss är viktigare än ditt CV och tidigare säljerfarenhet, så stämmer det att du är en positiv, ödmjuk, engagerad person som vill bygga Northbike 2.0 tillsammans med oss så vill vi höra ifrån dig! Har du MC-kort är det meriterande för tjänsten.

Skicka in din ansökan, gärna med en personlig video där du berättar om dig själv, omgående till emilia.hoglund@northbike.se då urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten når du Emilia på
076 677 38 21.

Dream it. Live it!
Mer info
Kontaktperson Emilia Höglund
Email Mejla Emilia Höglund
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)