Fordonsmekaniker till Northbikes toppmoderna anläggning i Sundsvall!

Fordonsmekaniker till Northbikes toppmoderna anläggning i Sundsvall!

Älskar du fritidsfordon lika mycket som vi och vill få möjligheten att på daglig basis jobba med ditt största intresse tillsammans med ett härligt gäng? Northbike är en av Nordens största handlare av fritidsfordon och då vi snart rullar in i högsäsong behöver vi utöka vårt verkstadsteam med fordonsmekaniker på såväl hel- som deltid.

Som mekaniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att meka med våra motorcyklar och skoterfordon – vi har över 400 fordon i lager och är en auktoriserad verkstad för bland annat BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph, Sea-Doo, Can-Am, Lynx och Peugeot. Du kommer få arbeta i vår toppfräscha och nybyggda anläggning vid södra brofästet.

Till rollen som mekaniker söker vi dig som har ett genuint intresse för motorfordon och har erfarenhet av att skruva i motorer. För att trivas och lyckas i tjänsten behöver du vara tekniskt lagd, triggas av problemlösning och känna dig hemma i verkstadsmiljön. Utöver detta ser vi att du har hög arbetsmoral, är noggrann och vill ha ordning runt omkring dig. Vi har det senaste året lagt mycket fokus på vårt varumärke som arbetsgivare och att våra medarbetare ska gå till jobbet med en bra känsla i magen. Det är därför viktigt att du delar våra värderingar kring samarbete, gemenskap och att laget före jaget är ett vinnande koncept för en trivsam arbetsplats.

Vi har behov av att anställa både dig som är intresserad av att jobba heltid hos oss året runt samt dig som vill vikariera under högsäsongen som är från april-augusti. Låter detta som något för dig? Kul! För att få veta mer om tjänsten eller skicka in din ansökan; emilia.hoglund@northbike.se / 076 677 38 21. Urval sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan!

Dream it. Live it!
Mer info
Kontaktperson Emilia Höglund
Telefon 0766773821
Email Mejla Emilia Höglund
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (41 dagar kvar)