Northcar är på frammarsch och söker nu en driven bilmekaniker med vinnande attityd och brinnande intresse för bilar och kundservice.

Du bör ha några års erfarenhet som bilmekaniker och besitta kunskaper inom felsökning. Ha yrkesstolthet, stor kunnande och egen drivkraft. Du förstår vikten av att göra det lilla extra för kunden och visar det genom att ta ansvar för dina uppgifter. Du är kvalitetsmedveten och en positiv kraft. Arbetar självständigt med all förekommande jobb. Datorvana och minst B-körkort är en förutsättning.

ÄR DU RÄTT PERSON OCH VILL JOBBA MED ETT GRYMT GÄNG?

Skicka då genast in cv och personligt brev till christer.granstrom@northcar.se märk med "Bilmekaniker". Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vi rekommenderar därför att söka tjänsten redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northcar.se
Sista ansökningsdag 3 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northcar grundades 2009 av Jonas Olert och Ulf Rautila. Northcar är dotterföretag till Olert Holding samt systerföretag med Northbike Sweden AB. Vi är återförsäljare av märkena Fiat, Jeep, Opel, Isuzu och Doge och har även försäljning av begagnat. På Northcar arbetar cirka 50 personer inom våra affärsområden bilförsäljning, verkstad och reservdelar. Vår verkstad är auktoriserade på märkena Saab, Opel, Chevrolet, Jeep, Dodge, Lancia, Fiat, Chrysler och Isuzu. Vi har under de senaste åren vuxit och gör nu en ytterligare satsning på husbilar (Bürstner och Laika) och mopedbilar (Ligier och Microcar. För att forsätta vår utveckling framåt behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som imponerar på kunderna och överträffar dess förväntningar.