MC-Säljare Northbike

MC-Säljare Northbike

VILL DU JOINA SVERIGES GALNASTE TEAM?

Då ska du söka arbetet som motorcykelsäljare till Northbike i Sundsvall


Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en säljare som ska arbeta med försäljning av våra motorcyklar. Både nya och begagnade.

I vår anläggning rymmer vi märken som Harley-Davidson, BMW Motorrad, KTM, Triumph, Kawasaki och
Honda och beroende av din bakgrund så kommer två av dessa märken att bli ditt huvudansvar.

Vi har dagligen många kunder som kontaktar oss för att handla sin drömhoj och du kommer att förverkliga drömmen åt våra kunder. Du ansvarar även för vissa inköp, kundhantering och uppföljning. Du ingår i ett engagerat team men arbetar självständigt med kundansvar. Vi erbjuder en bra introduktion så att din start på ditt nya arbete ska bli så bra som möjligt och att du känner dig trygg och säker i din nya roll. Då en del av lönen är provisionsbaserad så kan bara du sätta en övre gräns för din egen prestation.

Din profil

Vi söker dig som har Motorcyklar som din stora passion, och gärna har arbetat med någon form av försäljning sedan tidigare. Du drivs av en ständig vilja att lösa kundens behov i kombination med en stark vinnarinstinkt.

Du gillar att ha kontakt med människor och drivs av att nå resultat och mål. Tjänsten förutsätter att du har en allmänt god datorvana och att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

Din tidigare erfarenhet är inte det allra viktigaste, utan vi lägger stor vikt vid dig som person. Vi söker en lagspelare som är en driven, strukturerad och målmedveten person som trivs i en miljö med högt tempo. Du triggas av att sälja, nå mål och förstår vikten av ett bra bemötande och hög servicekänsla samt att du kan sprida god energi runt omkring dig. Då arbetet är väldigt säsongsberoende kräver tjänsten att du är flexibel och kan arbeta mycket när så behövs. Vi tror att du kommer att tillföra vårt trevliga gäng ännu mer engagemang och positiv attityd.

Vi ser självklart att du har B körkort och A körkort är meriterande
Mer info
Kontaktperson Tom Brander
Telefon 070-5469738
Email Mejla Tom Brander
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northbike är Nordens största handlare av fritidsfordon med två anläggningar om vardera 6 000 kvm butik och alltid över
400 fordon i lager. Hos Northbike hittar du motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi finns i både Sundsvall och Umeå och har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.


Vi befinner oss under stark utveckling och söker nu en motorcykelsäljare till vår anläggning i Sundsvall.