Javautvecklare till Nordic Peak!

Javautvecklare till Nordic Peak!

Brinner du för systemutveckling och skulle vilja tillhöra ett team med andra vassa utvecklare som delar din drivkraft.
I rollen som utvecklare hos Sundsvallsföretaget Nordic Peak kommer du att erbjudas ett stort inflytande och ett varierande arbete, där du ges möjlighet att delta i hela utvecklings- och leveransprocessen. Läs mer om tjänsten nedan och var snabb in med din ansökan då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Nordic Peaks räkning webb- och javautvecklare. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nordic Peak.

Nordic Peak består av ett litet team som alla brinner för problemlösning och systemutveckling. De har ett kreativt och öppet klimat som präglas av en stark feedbackkultur, där alla strävar efter att utvecklas. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att välja din egen IT utrustning. Nordic Peak har haft en god tillväxt, vilket gör att de nu söker fler medarbetare som önskar vara med på deras framgångssaga!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordic Peaks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord, info@pn.se.

Du erbjuds:
  • Ett varierande arbete med frihet under ansvar
  • Chansen att bli en del av ett passionerat och drivet team
  • Välja din egen utrustning
  • Möjlighet att utvecklas i din roll
Arbetsuppgifter
I rollen som webb- och javautvecklare hos Nordic Peak kommer du att arbeta in-house med främst produkt- och tjänsteutveckling, där du kommer att få förena kreativitet och kvalité. I teamet ges du möjlighet att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen allt ifrån kravställning, utveckling, testning till leverans av tjänsten. I en snabbrörlig värld med ny teknik och nya krav från marknaden ser Nordic Peak att det är viktigt att du får möjlighet att utvecklas i din roll vilket innebär att du vid behov får möjlighet för såväl interna som externa utbildningar.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckling och förvaltning av Nordic Peaks produkter och tjänster
  • Front-end och back-end
  • Viss kundkontakt
Om du även har ett intresse för hårdvara och servrar kan reparation, montering och installation ingå i din roll, då Nordic Peak har ett eget datacenter.

Vi söker dig som
Vill vara en del av ett litet och sammansvetsat team, och har ett brinnande intresse för problemlösning och systemutveckling! Du är driven, har erfarenhet av webb- och javaprogrammering som du införskaffat genom exempelvis ett fritidsintresse, studier eller arbete. Du har främst goda kunskaper inom Java, och gärna fler webbnära programmeringsspråk som HTML, CSS och JavaScript. Vidare har du goda kunskaper i svenska inom både tal och skrift, då det mesta av kundkontakten sker på svenska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du öppen och gillar att samarbeta med dina kollegor i teamet. Du tar stort ansvar för ditt arbete, samt är nyfiken som person och visar att du vill lära dig mer genom att ställa frågor för att säkerställa att ditt arbete blir noggrant utfört.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.nordicpeak.com/
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Peak är marknadsledande i Sverige inom leverans av tjänster till offentlig sektor med över hälften av Sveriges kommuner som kunder. Vår vision är att leverera tjänster av hög kvalitet kostnadseffektivt. Det skall vara nära från idé till genomförande och finnas förmåga att ta sig an helheten. Vi arbetar från första idé till färdig produkt som är vår stora styrka och konkurrenskraft. Detta innefattar att vi har ett eget datacenter, eget utvecklingsramverk, även fler för ändamålen framtagna verktyg som gör att vi kan garantera hög kvalitet med full kontroll genom hela leveranskedjan. Hos oss brinner vi för utveckling inom öppen källkod och erbjuder en attraktiv arbetsmiljö som har öppet arbetsklimat och ger utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Våra leveranser innefattar såväl stora som små tjänster som används på både kommunal och nationell nivå. Erbjudandet innefattar även skräddarsydda tjänster utifrån kundernas specifika behov till volymtjänster som alla levereras från vårt eget datacenter