Fordonsmekaniker / Mekaniker

Fordonsmekaniker / Mekaniker

Nobina i Sundsvall avser att förstärka vår verkstad med ytterligare 2st mekaniker .

Vi söker dig som kan genomföra service, reparera och ta hand om våra bussar med fokus på Nobinas säkerhets och miljökrav

Hela och väl fungerande bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt ska kunna resa med oss.

Som mekaniker inom Nobina erbjuder vi ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i såväl grupp som enskilt med varierande arbetsuppgifter vilka innefattar såväl reparationer, felsökning som service/underhåll.

Ny teknik är ständigt på väg in. Vi jobbar med en underhålls planer som planeras av våra verkmästare. Som fordonsreparatör kommer du att ingå i ett väl fungerande team, där du blir en viktig kugge i maskineriet.

Vi ger dig internutbildning och introduktion för att du skall komma in i rollen som mekaniker. Trafikområde Västernorrland består av ett 100 tal bussar. Verkstaden i Sundsvall underhåller ca 70 av dessa. Vi ser gärna att du har el kompetens, erfarenhet från tyngre fordons underhåll är meriterande. Även personliga egenskaper så som engagemang och vilja värdesätts högt.

Det är ett krav att du har lägst B-behörighet samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet från underhållsverksamhet, gärna från bussbranschen. Du har god datorvana, då dokumentation och felsökning sker med hjälp av datorer.

Du behärskar svenska i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Email Mejla Christer Johansson
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nobina.se/
Sista ansökningsdag 28 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se