navAero Avionics AB söker Inköps och Lageradministratör

navAero Avionics AB söker Inköps och Lageradministratör

navAero Avionics AB söker Inköps och Lageradministratör

navAero Avionics grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Anuvu, som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranschen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt. En EFB är enkelt förklarat en dator som används av piloterna inför, under och efter en flygning. Idag används primärt kommersiella tablets som t.ex. iPads eller Microsoft Surface som EFB. navAeros produkter integrerar dessa tablets i flygplanets cockpit med mekaniska hållare, dockningsstationer för laddning samt inkoppling på andra system i flygplanet för dataöverföring. https://www.anuvu.com/our-markets/aviation

Vi söker nu en Inköps och Lageradministratör, i jobbet kommer du att röra dig mellan inköp, produktion och lager, arbetsuppgifterna består i att stödja produktions och inköpsansvarig samt att vara behjälplig med administrativa uppgifter som är kopplade till materialförsörjningen. Du erbjuds en viktig roll i ett framgångsrikt och expansivt bolag. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bevaka leveranser, beställa material, uppföljning och dokumentation.
  • Anskaffning av förbrukningsmaterial och tjänster.
  • Aktivt följa upp leverantörerna och hålla leverantörslistan uppdaterad.
  • Analysera lagernivåer och genomföra inventeringar.
  • Administrativa arbetsuppgifter som är kopplade till materialförsörjningen.
Vi söker dig som har relevant utbildning och allmän kunskap inom produktion, lager och logistik. Du har dokumenterad erfarenhet av att tolka ritningar och specifikationer, du är kunnig i Officepaketet och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, analytisk och har förmåga att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2021-09-26 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se