Sprängarbas till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

Sprängarbas till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

Sprängarbas till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

Vi behöver förstärka vår organisation i Västernorrland med en engagerad och driven medarbetare.
Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges största sprängarteam ovanjord. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Rollen hos oss
Som Sprängarbas hos oss på NCC Industry Berggrupp arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer arbeta med att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område i norra Sverige.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av sprängarbeten. Meriterande om du har grundkurs i sprängteknik och någon ytterligare utbildning inom området. Fast om du inte arbetat med losshållning tidigare men har erfarenhet av byggbranschen och är intresserad av sprängning så kan du vara den vi söker.

Dina egenskaper
Du är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B-körkort är ett krav för denna tjänst. Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta Site Manager Daniel Hallqvist, 070- 523 75 54. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-05-04. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.