Regional Sales Manager

Regional Sales Manager


Rollen hos oss

Du kommer att ansvara för Sälj- och marknad inom Asfalt Region Nord. Arbetsområdet innefattar hela Norrland. I din roll kommer du att driva hela säljprocessen med egen organisation och i dialog med den lokala asfaltsorganisationen. Rollen innebär övergripande ansvar för bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning. För att nå våra långsiktiga mål är det viktigt att fokus läggs både på att öka försäljningen till befintliga kunder samt att vidareutveckla våra koncept med nya kunder. Du kommer också att arbeta med regionens strategiska marknadsfrågor och även delta på regionens ledningsmöten. Du rapporterar till sektor Asfalt Sveriges sälj- och marknadschef.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har ett sinne för försäljning och är tekniskt intresserad. Du kan identifiera nya affärsmöjligheter och trivs i förhandlingssituationer. Vi tror att du har en ekonomisk eller teknisk utbildning och har relevant erfarenhet från byggbranschen. Ett stort kontaktnät inom branschen är meriterande.

Dina egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen inom sälj/marknad hos oss är det en förutsättning att du har ett stort intresse av att göra affärer. Vi tror också att du är duktig på att samarbeta med andra, men att du samtidigt har förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer, såväl internt som externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi ser också att du har datavana och goda kunskaper i engelska.

Ytterligare information
Anställningsformen är tillsvidare med placering efter östersjökusten i större tätort exempelvis i Gävle, Härnösand, Umeå eller annan lämplig plats. Körkort är ett krav.

Kom och väx
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid.

Här erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda medarbetare.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Marknadschef Daniel Tegin på tel. 072-507 36 31. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-11-22.

Välkommen med din ansökan!

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Ärlighet, tillit, respekt och framåtanda är värderingarna som genomsyrar arbetet för oss 18 000 som jobbar inom NCC.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.