Laboratoriechef, Sundsvall

Laboratoriechef, Sundsvall

Din roll som laboratoriechef
Som laboratoriechef kommer du att leda arbetet vid laboratoriet där två personer idag arbetar med analyser av mekanisk provning, framförallt på sten- och asfaltmaterial. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund.

Rollen som laboratoriechef innebär till stor del att leda och utveckla verksamheten, vilket innefattar anläggnings-, personal-, drifts- och resultatansvar för laboratoriet. Du jobbar tätt med våra kunder och hjälper dem med support kring tolkning av analyssvar och hur krav uppfylls mot gällande regelverk. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, helst med geologisk, väg- eller anläggningsteknisk alternativt annan naturvetenskaplig inriktning. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är positiv som person och har god social kompetens. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att leda och utveckla medarbetare. Du har ett kundperspektiv på din verksamhet.

Du trivs med att vara spindeln i nätet, med förmåga att skapa relationer både internt och externt. Kvalitet, säkerhet och utveckling är ledord för dig. Du ser det som en viktig uppgift att utveckla och hålla en hög kompetens inom ditt område.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårat väglaboratorium i Sundsvall.

B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktperson

Vill du veta mer om rollen som laboratoriechef hos oss? Kontakta gärna HR-partner Fredric Westling tfn: 070-721 78 72 eller Labchef Sverige Kenneth Vikström tfn: 070-643 61 16.
Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 augusti 2019.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.