Arbetsledare Mark till E14

Arbetsledare Mark till E14

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Dina arbetsuppgifter:

NCC har uppdraget åt Trafikverket att bygga en ny väg längs E14 utanför Sundsvall. Uppdraget är i full gång och omfattar ny fyrfilig motortrafikled, korsningar, broar och ombyggnad av nuvarande vägsträckning. Ordervärdet uppgår till närmare en halv miljard.

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du ansvarar för utförande av produktionen inom tilldelat område.

Du leder och fördelar arbetsuppgifter samt arbetar tillsammans med övriga i projektet mot gemensamma mål. Till din hjälp har du en trygg och modern organisation och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga kvalité och resultat.

Dina erfarenheter:

Vi söker dig med byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har ett antal års relevant erfarenhet av mark och vägprojekt.

Dina egenskaper:

Rollen kräver att du är lyhörd och har en stark vilja att förstå önskemål och behov. Du uppmuntrar andra till initiativ, kan bedöma mottagarens kunskapsnivå/förmåga och ge befogenheter och ansvar med det som utgångspunkt. Vidare är du är strukturerad och ansvarstagande och drivs av att finna lösningar på problem. Du har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer och arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på projektet E14. Marknaden de kommande åren ser god ut i regionen med flera stora infrastruktursatsningar lokalt vilket bäddar för en fortsatt placering i Västernorrland för dig som trivs på platsen!

Eftersom NCC strävar efter jämlikhet ser vi gärna även kvinnliga sökanden.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Produktionschef inom Väg/Järnväg, Anders Gard på 070-0888844 alt. anders.gard@ncc.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20-02-29.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.