Projektledare till Myresjöhus/SmålandsVillan

Projektledare till Myresjöhus/SmålandsVillan

Vill du vara en del i att utveckla framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar? Vi söker dig som möter kunden med ett leende och alltid håller vad du lovar! Är du redo att utmanas i rollen som projektledare till Myresjöhus/SmålandsVillan? Läs vidare och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Myresjöhus/SmålandsVillans räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Myresjöhus/SmålandsVillan.

Som projektledare hos Myresjöhus/SmålandsVillan blir du en del av deras team i Sundsvall som består av fyra personer. Teamet består av både projektledare och säljare som arbetar tillsammans i sälj- och byggprocesser. Som projektledare utgår du från kontoret i Sundsvall och ansvarar för projekt som sträcker sig från Härnösand till Hudiksvall.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Myresjöhus/Smålandsvillans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ekonomiskt ansvarig samt produktionsansvarig för Myresjöhus/SmålandsVillans byggnationer på totalentreprenad. Du leder byggprojekten från upphandling till garantibesiktning. Du ansvarar för upphandlingar, förhandlingar och avtal. Projekten sträcker sig över en längre tid, normalt cirka två år och som projektledare är du delaktig redan i ett tidigt skede av processen. I arbetet ingår bland annat:
  • Skapa offerter till säljare och kunder.
  • Entreprenadupphandlingar.
  • Avtalskontroll vid försäljning samt kontroll av slutgiltig beställning.
  • Ekonomisk uppföljning/rapportering av byggprojekt.
  • Ansvara för att kontroll-, slut- och garantibesiktning genomförs.
Utöver detta ansvarar du även med stöd från projektchefen för att fördela projekten till underentreprenörer och ansvarar därefter för kontakten och samarbetet med dem. Du utför arbetsmiljöplan och ser till att byggplatspärmar finns på plats innan markarbetet påbörjas.

Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av att driva och leda projekt. Du har körkort B då det krävs för att kunna ta dig till de olika projekten. Du är bekväm att använda dator som arbetsredskap och van vid arbete med dokumentation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av byggbranschen men det är inget krav för tjänsten.

I denna process kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror även att dessa är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektledare hos Myresjöhus/SmålandsVillan. Som person är du affärsmässig i relationen med kunden och kollegor. Du är säljande och har ett kundfokus som gör att du jobbar kreativt för att hitta lösningar som gynnar både kunden och företaget. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och jobbar hårt för att skapa kundnöjdhet genom kontinuitet och uppföljning! Vidare har du en förmåga att kunna hantera många olika projekt parallellt och snabbt kunna ändra fokus i dina arbetsuppgifter och agenda.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget OBOS Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt.
OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder i Norden.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.