Lernia söker ekonomiadministratör för Mitthem AB under sommaren!

Lernia söker ekonomiadministratör för Mitthem AB under sommaren!

Har du studerat ekonomi på gymnasiet eller har arbetslivserfarenhet av ekonomiadministration eller likvärdigt tidigare och söker ett sommarjobb så har du hittat rätt! Vi erbjuder en tjänst på minst 50% hos en kund där stämningen är på topp och kollegorna är väldigt tillmötesgående.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera leverantörsfakturor
  • Kontoavstämningar
  • Skapa och hantera kundfakturor
  • Hantera utlägg
  • Utgöra ett administrativt stöd till organisationen
Formell kompetens
  • Goda kunskaper i Excel
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är:
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen ett plus.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är det bra om du är strukturerad, noggrann och har ekonomibakgrund i någon form. Du är driven och engagerad att lära dig nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Start v.26 till v.32 samt även kunna kliva in och arbeta under v.35 / 50-60% /Sundsvall med omnejd.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mathias.lordell@lernia.se

Observera att vi ej tar emot några ansökningar via mail.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är "Trygghet, glädje, hemma - tillsammans gör vi det goda livet möjligt!". Bostaden är en viktig del i människors liv och med vår vision vill vi förmedla både trygghet och glädje och att vi tillsammans med våra hyresgäster skapar hem att trivas i.

Enligt vår affärsidé ska vi "tillhandahålla ett tryggt, säkert och prisvärt boende i Sundsvalls tätort. Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden".

Mitthem är Sundsvalls största hyresvärd och har drygt 5 900 lägenheter. Bolaget har en balansomslutning på 1,9 miljarder kr och en omsättning på cirka 390 Mkr. Vi är en starkt decentraliserad organisation med cirka 50 anställda där hälften är kvinnor och hälften är män.

Mitthem har sedan 2013 gått in i en expansiv fas i bolagets historia. Sundsvall vill växa och nya bostäder blir avgörande för att lyckas. Vårt bidrag till att stärka Sundsvalls utveckling är bland annat att bygga nya hus. Läs mer om vår nyproduktion.

Vi ägs till 100 % av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB.