Projektsamordnare till MittSverige Vatten & Avfall

Projektsamordnare till MittSverige Vatten & Avfall

Vi söker nu en projektsamordnare för ledningsnätprojekt inom Affärsområde Vatten & Avlopp. Du kommer att tillhöra Förnyelseavdelningen och enheten Projekt som har ett ansvar att genomföra investeringsprojekt inom vatten, avlopp, dagvatten och ledningsnät. Inom Förnyelseavdelningen är vi idag 35 medarbetare, varav 15 medarbetare tillhör enhet Projekt.

Om tjänsten
Den här befattningen innebär ett huvudansvar för projektsamordning inom projektenheten. Arbetsuppgifterna ska utföras på ett effektivt sätt, med fokus på kvalitet, utifrån gällande målsättning och styrande dokument.

Följande arbetsuppgifter skall utföras i enlighet med de interna och externa krav som gäller:
  • Samordna och fördela resurser för projekt.
  • Upprätta samt uppdatera övergripande tid- och resursplaner.
  • Delta i budget-/prognosarbete för bolagets projekt.
  • Stödja projektenheten med offertförfrågningar och upprätta inköpsavtal/avrop i samarbete med upphandlingsenheten.
  • Vara bolagets representant för samordning med andra ledningsdragande verk. Sprida information inom bolaget om kommande arbeten.
  • Vara enhetens stöd inom projektens utrednings-, planerings- och produktionsfaser.
Kompetens
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom bygg- och anläggning eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom mekanik-, industri-, byggbranschen eller VA-ledningsarbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta kalkyler. Har du tidigare arbetat i MAP och Project är det också meriterande.

Du har goda kunskaper i Officepaketet samt god svenska i tal och skrift.

För tjänsten krävs B- körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara självgående med ett engagerat och uthålligt arbetssätt. Din initiativförmåga är mycket god och du arbetar strukturerat och kan prioritera och snabbt ställa om vid behov. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete.

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Hed, Projektchef, tfn 070-425 37 46

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Anna Persson, HR-konsult, tfn 060-19 21 17

Fackliga representanter,
Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80
Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi välkomnar arbetssökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll.

Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning samt en enklare hälsoundersökning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 2020-03-01

Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jonas Hed
Telefon 070-425 37 46
Email Mejla Jonas Hed
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://msva.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.