Projektör till MittSverige Vatten & Avfall

Projektör till MittSverige Vatten & Avfall

Vi söker nu en projektör för ledningsnätprojekt inom Affärsområde Vatten & Avlopp. Du kommer att tillhöra Förnyelseavdelningen och enheten Projekt som har ett ansvar att genomföra investeringsprojekt inom vatten, avlopp, dagvatten och ledningsnät. Inom Förnyelseavdelningen är vi idag 35 medarbetare, varav 15 medarbetare tillhör enhet Projekt.

Om tjänsten
Som projektör har du en viktig roll i att se till att våra projekt blir väl genomtänkta. Planeringsfasen är väldigt viktig och det är där det är lättast att påverka projektets slutresultat. I rollen ansvarar du för;
  • Fasen utredning/projektering enligt bolagets projektrutin. Det innebär bland annat att säkerställa att krav och parametrar finns för uppdragen och aktivt söka den information som behövs.
  • Projektering och ritningsframställning.
  • Att rapportera läget i projekteringen vid projekteringsmöten och i tidigt skede flagga för avvikelser till projektledaren.
Kompetenskrav
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt gärna några års erfarenhet som projektör. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering inom VA-branschen samt goda kunskaper i Auto-CAD (vi använder Novapoint VA). Mycket meriterande om du har arbetat med modellering av VA-ledningsnät. Vi använder Mike Urban.
Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Som person har du stor drivkraft att vilja utvecklas, en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet. I arbetet behöver du vara analytisk och ha en förmåga att se till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För ytterligare information
Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Hed, Projektchef, tfn 070-425 37 46.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Anna Persson, HR-konsult, tfn 060-19 21 17

Fackliga representanter:

Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80
Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Övrigt
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi välkomnar arbetssökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll.

Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning samt en enklare hälsoundersökning.

Sista ansökningsdag 2020-03-01

Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html
Mer info
Kontaktperson Jonas Hed
Telefon 070-425 37 46
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://msva.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bli en vardagshjälte? På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.