Eltekniker till MittSverige Vatten & Avfall

Eltekniker till MittSverige Vatten & Avfall

Om tjänsten

I rollen som eltekniker arbetar du med underhåll - utvecklingsarbete rörande el på våra anläggningar som finns i Sundsvall, Timrå och Nordanstig. Du kommer arbeta med felsökning, men också med planerade arbeten, både inom projekt och drift. Tjänsten ingår i enheten El & Automation som idag består av 12 medarbetare inklusive driftchef. Enheten ansvarar för drift och underhåll av el, kommunikation, process- och automationssystem. Våra anläggningar består i huvudsak av produktion- och distributionsanläggningar för dricksvatten, samt reningsverk med tillhörande pumpstationer för rening av vårt avloppsvatten.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kompetens
Vi ser att du har relevant utbildning inom el eller motsvarande tekniks utbildning och gärna några års erfarenhet som eltekniker inom processindustrin eller liknande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en strukturerad, självgående problemlösare som har förmåga att samarbeta både internt och externt. Du ser positivt på att utvecklas i ditt arbete. B -körkort är ett krav.

Meriterande:
Det är meriterande om du genomgått utbildning inom besiktning. Det är även meriterande om du arbetat med kommunikationslösningar (data och radio etc), pumpstyrning och styr/regler.

Övrigt
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete.Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Hans Backlund, driftchef, tfn 070-647 15 41

Fackliga representanter
Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80
Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Din ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningsdag är 3 november 2019.
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hans Backlund
Telefon 070-647 15 41
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://msva.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod. Öppenhet och Helhetssyn – Ska alltid genomsyra verksamheten.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.