Drifttekniker Vatten med förrådsansvar

Drifttekniker Vatten med förrådsansvar

Om arbetsplatsen
På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod. Öppenhet och Helhetssyn – Ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning. Nu söker vi dig som vill arbeta som drifttekniker på enheten för Vatten.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker tillhör du enheten Vatten som ansvarar för drift och underhåll av våra dricksvattenanläggningar. Du kommer att ha ett fritt och omväxlande arbete med stort inflytande över din egen planering. Vårt område sträcker sig över tre kommuner (Nordanstig, Sundsvall och Timrå), där vi ansvarar för drift och underhåll av ca 150st dricksvattenanläggningar. Din uppgift är förutom att delta i den dagliga driften att hålla ordning i vårt beredskapsförråd och att bidra till förrådets utveckling för framtiden. Du kommer även att utföra underhåll på maskiner och materiel samt lättare fastighetsskötsel. Våra arbetsorder och felanmälningar hanteras i Idus underhållsystem. Gruppen består av 12 personer och vi utgår från Sidsjöverket på Sidsjövägen 39 i Sundsvall. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Avhjälpande- och förebyggande underhållsarbete.
  • Operativa kontakter med kunder och partners
  • Driftkontroll och driftövervakning
Kvalifikationer
Vi söker dig som har praktisk eller teknisk gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom vatten & miljö, VVS, fastighetsunderhåll, el och styr eller motsvarande. Yrkeserfarenhet inom VA-branschen, processindustri eller underhåll är också en merit. B-körkort är ett krav, E-körkort är meriterande.

Du är en positiv och utåtriktad person med gott ordningssinne som trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet samt att du har en vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta praktiskt men har inget emot att utföra administrativa uppgifter.

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Sundsvall
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Sista ansökningsdag är den 23 maj 2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Oskar Jakobsson
Driftchef
Mobil: 0701090231
Epost: oskar.jakobsson@msva.se

Jörgen Unander
Kommunal
Mobil: 070-375 13 44

Lars Erik Löfdahl
Vision
Telefon: 070-399 95 36
Mer info
Kontaktperson Oskar Jakobsson Driftchef
Telefon 0701090231
Område Sundsvall
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://msva.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (6 dagar kvar)