Projektledare Industri Sundsvall

Projektledare Industri Sundsvall

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du vara med och göra en positiv skillnad, varje dag?
Midroc Electro rekryterar en ny projektledare till serviceavdelningen i Sundsvall med inriktning mot industrikunder, vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla verksamheten vidare.

Vi är idag 45 medarbetare inom el och sysslar framför allt med kraftmontage, drift- och ställverksmontage, industrimontage. Vi arbetar både med entreprenader i projektform och med serviceuppdrag. Våra kunder omfattar de större industrierna i Sundsvallsområdet och vi jobbar också med energiverk, sågverk och mindre industrier. Vår målsättning är att vara såväl kundernas som medarbetarnas förstahandsval och därmed genomföra fler större entreprenader och samarbeta med fler kunder i området.

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du en viktig kugge i vårt dagliga arbete där du är ansvarig för att driva projekt och servicearbeten från planering till genomförande och avslut. Du sköter mycket av den dagliga kundkontakten, du leder och följer upp medarbetarna och du ansvarar för ekonomin i projekten. En annan viktig del i rollen är att få ihop gänget och skapa den där goda stämningen som vi alla vill jobba i. Tillsammans med ett starkt lag och nära samarbete med projektledning, kund och andra yrkesgrupper.

Kompetens och erfarenhet
För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Tidigare erfarenheter av industribranchen är meriterande men inte ett krav. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen genom utbildningar och samverkan.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victor Nordlöf, Avdelningschef på 010-470 70 15

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (7 dagar kvar)