Midroc Electro söker projektledare

Midroc Electro söker projektledare

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Vi har det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet. Midroc Electro i Sundsvall befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen ytterligare. Vi söker en projektledare till vår entreprenadavdelning.

Vi erbjuder dig
  • Ett arbete i ett stort och väletablerat företag
  • En självständig roll med utvecklingsmöjligheter
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Midroc Business School är en egen skola där våra medarbetare kan utveckla sin personlighet och sin yrkesroll.
  • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.
Om rollen

Som projektledare hos oss blir du en viktig kugge i verksamheten där du är ansvarig för att självständigt leda och driva entreprenadprojekt från planering till genomförande och avslut. I ditt uppdrag ingår att hålla kundkontakt, planera och ansvara för personalresurserna och ekonomin i projekten.

Om dig

Du har förmågan att samarbeta och skapa goda relationer. Du gillar ordning och reda, är engagerad, noggrann och målinriktad. Du har ambitioner och vill ta ansvar.

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Tidigare erfarenheter av offertarbete, kalkylering och ackordssystem är meriterande men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Om din utveckling hos oss

Vi kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom en bra introduktion, stöttning och utbildningar där du kommer att få utveckla din yrkesroll och ditt ledarskap.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Victor Nordlöf, avdelningschef, på telefonnummer 010-470 70 15 eller e-post victor.nordlof@midroc.se

Ansökan

Du ansöker genom vår hemsida senast den 2019-08-30. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Övrigt

I denna rekrytering undanbeder vi oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (13 dagar kvar)