Projektledare till vår Hissverksamhet, Gävle-Sundsvall-Umeå

Projektledare till vår Hissverksamhet, Gävle-Sundsvall-Umeå

Projektledare för entreprenader till vår Hissverksamhet, Gävle-Sundsvall-Umeå

Midroc Electros avdelning Hiss i Gävle-Sundsvall-Umeå har tidigare genomfört nyhissprojekt på Mimer Hotell i Umeå, Brf Stenhammaren i Sundsvall och Kv Sågbocken i Gävle och moderniseringsprojekt inom SCA Östrand, Ortviken i Sundsvall och Gavlegårdarna i Gävle för att nämna några exempel.

Är du intresserad av att leda nya hissprojekt tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt leda entreprenader inom nyinstallationer och moderniseringsprojekt. Som projektledare är du en viktig del i vårt framtida arbete genom att driva och genomföra projekt från start till slut. Du leder projektuppdraget enligt kontrakt och uppsatta mål, följer upp ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Hos oss är projektledaren "VD" för sina projekt.

Vi sätter medarbetaren i centrum och är ett av karriärföretagen 2018 med en topplacering på listan över Sveriges bästa arbetsgivare.

Se vår presentation av Midroc Electro Gävle på Youtube!

Kompetens och erfarenhet för rollen som projektledare

Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning och relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.

I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med både externa och interna kontakter. Den här tjänsten passar dig som är engagerad, noggrann och som har en vilja och ett driv att lyckas.

Erfarenhet från hissbranschen eller elteknisk kunskap är meriterande, men vi ser gärna att även du som känner att det här vore en spännande ny utmaning söker tjänsten. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen genom utbildningar i vårt sätt att driva projekt med både hög kvalitet och flexibilitet.

Vi erbjuder dig

Ø En spännande miljö i ett expansivt företag.

Ø Ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.

Ø Möjlighet att påverka verksamheten.

Ø Korta beslutsvägar.

Ø Möjlighet till personlig utveckling och karriär.

Ø Intressanta och varierande uppdrag

Ø Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.

Midroc har en egen utbildningsanordnare, Midroc Business School, där du får möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll.

Övrigt
Resor kommer att förekomma.
B-körkort är ett krav.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Magnus Karlsson, avdelningschef på tel. 010-471 58 44

I denna rekrytering undanbeder vi oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 13 aug (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.