Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Sundsvall

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Sundsvall

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med löpande redovisning och ekonomisk rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:
  • Löpande bokföring, moms och arbetsgivardeklarationer, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Ett kundansvar där du hjälper uppdragsgivarna att effektivisera arbetsflödet, ge proaktiv rådgivning samt har en helhetssyn på uppdragen.
Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Patrik Nordin berättar:

På kontoret i Sundsvall blir du en del av ett team på 11 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att vi levererar en stor kundnytta och förväntar mig framåtanda samt lagarbete av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare gärna arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom företagsrådgivning eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Patrik Nordin, patrik.nordin@ludvig.se eller tel. 060-678808

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (9 dagar kvar)