Vi söker för kunds räkning en Betonghåltagare

Vi söker för kunds räkning en Betonghåltagare

Arbetsuppgifter

Borrning och sågning i betong. Du kommer att få göra jobb hos både stora och lite mindre kunder över ett distrikt. Resor förekommer i tjänsten samt övernattning på annan ort, därav krav på körkort.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av betonghåltagning
  • B-körkort
  • Datavana
Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta med kroppen, har god fysik och har ett driv & engagemang att göra ett bra jobb. Vidare är du social, har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning. Vi ser gärna att du är en självgående person.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/100%/Dagtid/Sundsvall

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Mathias Lordell, mathias.lordell@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.