Vi söker dig som vill skapa instruktionsanvisningar till vår kund i Sundsvall!

Vi söker dig som vill skapa instruktionsanvisningar till vår kund i Sundsvall!

Har du en bakgrund inom industri/verkstad och har lätt för att formulera dig i skrift? Vi söker dig som är ute efter ett längre konsultuppdrag och vill vara med och skriva instruktionsanvisningar till vår kund i Sundsvall.

Om tjänsten
Till vår kund i Sundsvall söker vi dig som har en bakgrund inom industri/verkstad och vill vara med att skapa instruktionsanvisningar/montageanvisningar till de olika montageceller som finns. Med hjälp av bild och text ser du till att instruktionerna blir korrekta och lättförståeliga så att vem som helst med rätt teknisk bakgrund kan läsa och följa dessa montageinstruktioner.

Om dig
Vi söker dig som har en pedagogisk ådra och som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Du har tidigare arbetat inom produktion som produktionstekniker eller har en annan liknande bakgrund.
Vi ser det som mycket meriterade om du tidigare har skrivit montageinstruktioner/instruktionsanvisningar. Som person är du kreativ, ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en miljö där du får ta mycket egna initiativ och vara kreativ i ditt arbete

Om anställningen
  • Placeringsort: Sundsvall
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.